Informatii de contact

Luni-Vineri: 8:00 - 17:00 Strada Labirint nr.43, Constanta, Romania + 4 0241 633 363
office@nacelift.ro
Image Alt
Exploreaza optiunile

Despre noi

Intra in contact cu si despre Nacelift

Nacelift

Nacelift
Exploreaza Optiunile

NACELE &
PLATFORME

Nacelift comercializează 6 serii de produse ( peste 80 de modele ), utilaje cu brat telescopic auto propulsante, brate articulate, foarfece, lifturi personale, platforme de lucru, si utilaje de manipulat marfă. Cu calitatea superioara si pretul cel mai scazut, utilajele noastre se bucura de o reputatie internationala si incredere din partea clientilor. Utilajele Dingli sunt folosite in constructia drumurilor, cailor ferate, podurilor, aeroporturilor, constructii subterane, centrale electrice, lucrari publice, sisteme de comunicare, santiere navale, publicitate etc.

Dingli ( Zhejiang Dingli Machinery Co.,LTD ) este o companie localizata in zona industriala Linhang din Deqing, si este dedicata proiectarii, cercetarii si producerii de diverse platforme de lucru la inaltime ( AWP – Aerial work platform ). Compania este certificata ISO9001ISO14001 si OHSAS 18001, avand de asemenea licenta pentru fabricarea de echipamente speciale. Utilizeaza echipamente ultra moderne CNC din Germania, Amada CNC de stantat din Japonia, masina de taiat laser Bystronic, si linii de vopsire automata elvetiene.

Dezvoltarea companiei depinde si de inovatia tehnologica, prin urmare Dingli a deschis un centru ultra modern de cercetare si dezvoltare. Personalul, profesional si tehnic, este competent in structura mecanica, sisteme hidraulice si sisteme de control electric. Compania are, de asemenea, o relatie de cooperare stransa cu armata chineză, avand calificari pentru productie si cercetare de arme si echipamente confidentiale, contractare, si controlul callitatii.

Prin inovatiile facute, Dingli detine peste 110 brevete, inclusiv peste 27 de brevete de inventie si 2 certificate de copyright in materie de software, ceea ce i-a adus companiei titlul “Zhejiang Patent Demonstration Company“. In aditie, compania a primit premiul “Provincial Science and Technology Progress Award“.

Dingli are o retea cuprinzatoare de dealeri care comercializeaza si inchiriaza. Toate produsele Dingli au obtinut aprobarile CE fiind distribuite in Europa, America, Asia, Africa si alte 80 de tari si regiuni.